Bedrijven kunnen zich aanmelden voor deelname aan MAROC EXPO

Maroc Expo is een platvorm voor bedrijven om zich te presenteren aan grote publiek en in contact te komen met de Marokkaanse Nederlandse consument. Maroc Expo is ook een netwerk gelegenheid voor ondernemers om elkaar te leren kennen.

Een unieke mogelijkheid om uw bedrijf en/of uw product direct te tonen aan deze potentiële klanten, want de bezoekers komen niet alleen uit uw buurt maar uit heel Nederland en omringende landen. We zullen natuurlijk ook bezoekers uit het buitenland zoals Duitsland, België en Luxemburg benaderen.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement met de intentie op een goede samenwerking.

Mocht u nog vragen hebben of interesse naar aanleiding van bovenstaande dan kunt u ons bellen op +31649386830 of een email sturen naar: beurs (@) marocexpo.nl of gebruik maken van de contactformulier. Wij zullen u dan van alle nodige informatie voorzien.

Dit jaar ook kinderactiviteiten, kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree

Gratis entree voor kinderen tot 10 jaar. Ook aan kinderen is dit jaar gedacht. Verschillende activiteiten zoals: BellenblaasKunst, Bubblebal, schminken,circusborden draai activiteit.
Voor de zoete kinderen is er ook suikerspin en de mogelijkheid om cupcakes te versieren.


Gezellig met de hele familie een dag genieten tijdens Maroc Expo. Dit familie evenement is zowel voor volwassenen als kinderen.
Bestel je tickets vandaag nog via Marocstore.nl

HOOFDSPONSOR:

CHAABI BANK

hoofdsponsor van MAROC EXPO

MAROC EXPO vindt plaats tijdens:

Moslim Lifestyle Expo